WAT IS DARF en FlexRex?

DARF

Honden zorgen voor een glimlach. Hoe ze je thuis springend opwachten, op hun rug rollen als je ze aanhaalt of hoe ze achter hun favoriete balletje aanrennen. Wij worden er dolgelukkig van. Maar alleen als onze viervoeters dat ook zijn. En daarom geven wij onze honden en katten vers vlees. Kant-en-klaar in worsten en brokken. Zo simpel is het.

Kvv voor hond 

Van malingen voor eigen gemak tot hondenvoeding in heel Nederland, België en Duitsland. Dat is hoe DARF ontstond en wat het nu is geworden. Vanuit onze eigen slagerij, De Groene Weg. Puur omdat het zoveel makkelijker voeren is in fijne malingen. En beter, want onze honden kregen een meer glimmende vacht, stonken minder uit hun bek en kregen veel meer energie. Kvv voeren deden we eerst alleen voor onze eigen honden, maar al snel voor die van al onze vrienden. En zo groeide DARF.

Vanuit het BARF-principe

Al onze producten zijn samengesteld vanuit het BARF-principe. Dat houdt in dat je viervoeter de afwisseling krijgt die hij nodig heeft. Een portie hert, zalm, rund, geit of kip. Is dat niet smullen? We hebben binnen DARF een eigen chemicus, Alexander. Hij stelt alle producten zorgvuldig samen en is altijd bezig met het maken van nieuwe, nog betere samenstellingen. Of maakt juist producten voor honden met een speciaal dieet. Uiteraard nog steeds puur natuur. Zo kunnen we jouw hond elke dag het beste BARF hondenvoer voorschotelen. En dat is om van te watertanden.

FlexRex

Natuurlijke producten

Alle producten zijn met zorg samengesteld en ontwikkeld. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheidsbevorderende ingrediënten. Zonder toevoeging van suikers, chemicaliën, kleur, geur- en smaakstoffen.

Eerlijk en simpel

In de wereld van dierensupplementen is het steeds lastiger om te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur- en smaakstoffen. Alleen duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven!

Uniek assortiment

We hebben inmiddels een ruim en zeer uniek assortiment met speciaal ontwikkelde en geproduceerde voedingssupplementen voor paarden en honden. Met voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van jouw dier het perfecte product.

Allerbeste service

Dit is voor ons natuurlijk vanzelfsprekend en wordt gedreven door onze visie: het leveren van eerlijke en hoogwaardige voedingssupplementen, het geven van advies, een snelle levering en uiteraard het bieden van de allerbeste service. We doen wat we beloven en gaan alleen voor 100% tevreden klanten, paarden en honden.