Woefstock Large

De Woefstock is een kluif gemaakt van 100% koffieboomhout uit Vietnam. Hij zorgt voor natuurlijke en gezonde kauwplezier. Het knagen op de Woefstock houdt namelijk het gebit schoon en zorgt ervoor dat de hersenen het "geluksstofje" endorfine afscheiden. Het resultaat: een blij hondje met een stralende glimlach. De kluif splintert lastig – en als er kleine splinters loskomen mag de hond dat gerust opeten!

Dat zijn namelijk vezels die de darmen ook nog even aan het werk zetten. Deze snack is calorie- en cafeïnevrij. Grote stukken die loskomen kunt u het beste wel weggooien.

Milieu- en sociaalvriendelijk

De Woefstock is ook nog eens een milieu- en sociaalvriendelijke snack voor jouw hond. Door de verkoop van het koffieboomhout verdienen de boeren in Vietnam in het natte seizoen nog wat extra en hoeven zij de resten hout niet te verbranden.

De Woefstock Medium raden wij aan voor middelgrote honden tussen 10-20kg. Let wel op dat voor honden met een te grote bijtkracht dit wellicht geen geschikte kluif is. Voor dergelijke honden kunt u het beste een grotere maat Woefstock nemen, of een andere kluif uitzoekenKluif van 100% Koffieboomhout. 

13,50 €
zzgl. Versandkosten