Superfood Rund (met kruiden) ca. 150 gram

Superfood met verschillende belangrijke toevoegingen zoals:

  • Kruiden
  • Paardenbloem met wortels
  • Vitamine B-C-E
  • Mineralen
  • Magnesium
  • Ijzer

Wij (mensen) hebben ook superfoods in onze dagelijkse eetroutine - we vullen het 's morgens aan met onze muesli of' s middags een smoothie. Superfoods zijn voedingsmiddelen die meer kunnen doen dan 'normale' voedingsmiddelen en daarom uw naam eer aan doen. Ze hebben een hoog aandeel vitamines, mineralen en antioxidanten en hebben vanwege hun hoge nutriëntendichtheid een positief effect op de gezondheid. Omdat ze de voedingsbehoeften van het lichaam zelfs in kleine hoeveelheden kunnen dekken, hoeven we ze niet in kilo's te persen om een ​​positief effect te voelen. En dus kunnen de kleine wonderwapens gemakkelijk worden geïntegreerd in ons dagelijkse menu en ons een goed hoofd- en onderbuikgevoel geven.
Dus waarom doen we niet iets goeds voor onze honden? De van nature gezonde superfoods kunnen onze honden ook voorzien van een extra portie voedingsstoffen en helpen onze vachtneuzen fit en gezond te houden. Om deze reden hebben we PETT superfood kruidenvlies ontwikkeld: heerlijke blokjes gemaakt van hoogwaardig, puur vlees met geselecteerde kruiden en superfoods. Een snack die de hond voorziet van belangrijke vitamines en voedingsstoffen.
PETT superfood bestaan ​​uit puur rundvlees, gecombineerd met een mengsel van aloë vera-lijnzaad. Aloë vera is een echte alleskunner en is al lang geleden aangekomen in hondenverzorging. Wat velen niet weten: de plant kan niet alleen voor uitwendig gebruik worden gebruikt. De aloë vera kan zijn goede eigenschappen ontwikkelen, met name door de directe interne inname. Al in 1975 toonde de eerste klinische studie de hoge antibacteriële effectiviteit van aloë vera bij honden en katten aan. Als een verzorgingsproduct van binnenuit bevordert het wondgenezing, heeft het een ontstekingsremmend effect en bevordert het de bloedcirculatie. Het kan chronische huidklachten verlichten, de vacht en huid van vocht voorzien en dus gezond en soepel houden. Aloë vera heeft bovendien een ontgiftende en kalmerende werking op het maagdarmkanaal.
Het geplette en gemalen lijnzaad biedt veel belangrijke gezondheidsbevorderende voedingsstoffen. De antioxidanten in de kleine hemic zaden beschermen tegen gevaarlijke ziekteverwekkers en de vezels die ze bevatten bevorderen de spijsvertering, zorgen voor een lange verzadiging en een goede darmgezondheid. Lijnzaad wordt ook beschouwd als de beste plantaardige bron van omega-3-vetzuren en overtreft zelfs de chiazaden.
Dit creëert een allround gezonde snack, die elke dag bijdraagt ​​aan het fit en vitaal houden van onze honden.

PETT superfood rund.

Glutenvrij zonder chemicaliën en conserveringsmiddelen.

Samenstelling: 96% Rundvlees, 2% aloë vera, 2% lijnzaad

Analyse: 62,0% eiwit, 24,6% vet, 3,8% as, 2,0% ruwe vezels

6,20 €